
Activ puternic regenerant, antirid, iluminant al pielii. Ingredient pentru peeling, umple ridurile, estompează petele de pigmentare şi neregularităţile pielii. Compoziţie exclusiv vegetală.

Apa de cistus ladanifer are proprietăţi regenerante, cicatrizante, circulatore, aduce beneficii în caz de rozacee sau cearcăne. Este ideală pentru tenuri mature, ten cu probleme, un ingredient antiage şi purifiant.

Apa de hamamelis are un efect tonic, astringent şi purifiant pentru tenul mixt sau gras, îngrijeşte delicat pielea sensibilă ori iritată. Favorizează microcirculaţia şi este recomandată pentru probleme venoase ori cuperoză.

DISPONIBIL ~sf.mai. Apa de imortele este remarcată pentru ameliorarea problemelor cutanate cum ar fi eczemele, acneea sau arsurile solare. Posedă proprietăţi cicatrizante şi circulatoare, este recomandată pentru pielea congestionată sau acneică.

Apa de lavandă este potrivită pentru îngrijirea pielii fragile inclusiv a copiilor, pentru ameliorarea iritaţiilor sau a rănilor superficiale. Este indicată în tratamentul tenurilor grase sau acneice, favorizează cicatrizarea şi reînnoirea celulară.

Apa de rozmarin este ideală pentru curăţarea şi îngrijirea tenului gras sau acneic. Purifică şi netezeşte pielea, stimulează microcirculaţia, echilibrează scalpul, desfundă porii, este un astringent remarcabil.

Argila verde normalizează metabolismul celular, încetineşte procesele de îmbătrânire, detoxifiază. Recomandată în special pentru tenul gras şi mixt, normalizează funcţia glandelor sebacee şi are efect tonifiant.

Uleiul esenţial de bergamota este folosit ca adaos în cremele destinate tenului cu probleme: acnee, infecții, inflamații. Regenerant, purifiant, cicatrizant, parfumant cu aromă deosebită.

Este un ingredient mineral anorganic des utilizat şi în compoziţiile cosmetice, fiind suport opacifer în produsele de machiaj sau abraziv blând în pastele de dinţi.

Uleiul esenţial de cedru de atlas are o esenţă cu aromă lemnoasă, fină, echilibrantă. Favorizează eliminarea celulitei şi a retenţiilor de apă, este antimicotic, dar în acelaşi timp este un ingredient parfumant preferat datorită capacităţii de a stabiliza parfumurile.

Uleiul esenţial de chiparos este folosit pentru tratamentul tenului gras şi al tenului acneic, pentru tratamentul tenului cuperozic, stimulează capilarele si circulaţia venoasă, fortifică glandele sebacee şi sudoripare. Bun deodorant.

Cu ingrediente exclusiviste, consistență ușoară, ideal pentru tenul gras sau mixt. Se absoarbe rapid. Personalizabil cu uleiuri şi active cosmetice. Denumire veche: Cremaba

Uleiul esenţial de dafin este un ulei încălzitor, cu aromă proaspătă și puternică, antibacterian cu spectru larg, antiseptic și antalgic recunoscut. Recomandat pentru micoze și infecții cutanate, probleme circulatorii, ca aromaterapie în stări de astenie, depresii.

Veritabil purifiant și revigorant, regenerant, hidratant intens, inhibă sinteza melaninei, reglează secreţiile glandelor sebacee.
Disponibil la 10 ml şi la 100 ml

Încetinește procesul de îmbătrânire fizologică a pielii, este un excepţional antioxidant, inhibă degradarea colagenului din piele, are acţiune fermizantă şi antiradicalară.
Disponibil la 10 ml şi la 100 ml

Circulator, antioxidant, tonifiant venos, stimulant al contracţiilor musculare, favorizează producţia de colagen, protector cutanat împotriva radicalilor liberi.
Disponibil la 10 ml şi la 100 ml

Un activ dermorelaxant remarcabil cu acţiune imediată asupra ridurilor de expresie, acţionează asupra microcontracţiilor pielii.

Uleiul de fenicul este recunoscut ca activ în compoziţiile anticelulitice şi remodelante, este bun deodorant şi tonic. Potrivit pentru tenurile grase, ameliorarea edemelor sau a pungilor de sub ochi.

Uleiul esenţial de geraniu are un parfum înălţător cu efect de armonizare atât la nivel psihic cât şi cutanat, echilibrează chimia proprie a tenului uscat sau gras, conferă supleţe şi elasticitate pielii.

Uleiul esenţial de grapefruit este un ingredient potrivit pentru îngrijirea sau descongestionarea tenului gras, pentru tratamente capilare şi retenţii de apă. Purifică aerul, creează o atmosferă optimistă.

Uleiul esenţial de lămâie verde este benefic pentru descongestionarea pielii, pentru herpes, negi, în alinarea durerilor musculare şi articulare. Aroma sa alungă senzația de apatie, anxietate şi depresie.

Ulei esenţial de listea, sau may chang cum se mai numeşte are o aromă dulce, picantă cu note de citrice. Este antidepresant, înălţător şi stimulant. Aduce beneficii aplicat în cosmetice pentru tenul gras, acneic sau congestionat.

Uleiul esenţial de muşeţel este foarte blând, fin şi bine tolerat de piele, este antiinflamator, antiseptic, deosebit de util pentru iritaţiile pielii, facilitează relaxarea şi calmarea.

Uleiul esenţial de niaouli este antiviral, antifungic, tonic cutanat, descongestionant venos şi limfatic, aduce beneficii în acnee, eczeme, micoze, varice, staze limfatice, herpes. Aromă proaspătă, intensă.

Uleiul esenţial de patchouli este regenerator şi vitalizant cutanat, antiîmbătrânire, circulator, cu multiple beneficii pentru piele. Ingredient aromatizant celebru al compoziţiilor cosmetice şi parfumurilor.

Util în prepararea produselor de machiaj, amidonul de calitate cosmetică facilitează aderenţa pudrelor pe piele, este bun absorbant şi matifiant, recomandat astfel pentru tenurile grase.

Activ cosmetic antiage, o sursă bogată de elemente nutritive și fortifiante, lăptișorul de matcă are și excelente proprietăți purifiante. Stimulează sinteza colagenului și regenerarea pielii.

Pudra de orez este extrem de apreciată pentru calităţile sale cosmetice, este un bun suport al compoziţiilor cosmetice pudroase, catifelant şi matifiant.

Matifiant pentru creme de ten gras și mixt, remineralizant, refermizant al pielii, conferă atingere mătăsoasă, catifelant. Bază de excepție pentru produse de machiaj.

Uleiul esenţial de ravensara este relaxant cu parfum proaspăt şi fortifiant. Prin aroma sa stimulează imunitatea şi este destresant pe lângă proprietăţile antivirale şi antiinfecţioase.

Uleiul esenţial de rozmarin este recomandat în tratamentele de revitalizare şi protecţie a tuturor tipurilor de ten, în tratamente speciale pentru tenurile grase, acneice, seboreice. Util în tratamentele scalpului, păr cu mătreață.

Uleiul esenţial de salvie este antifungic, lipolitic, anticelulitic, cicatrizant cutanat, remarcabil în ameliorarea diverselor probleme şi infecţii cutanate, transpiraţie excesivă. Un ulei esenţial cu valoare accentuat medicinală.

Remarcat pentru excelenta afinitate faţă de piele şi păr, este un activ cosmetic polivalent, nongras, elasticizează și conferă suplețe. Ideal pentru serumuri faciale.

Uleiul de jojoba controlează secreţia de sebum la nivelul pielii şi scalpului. Se absoarbe rapid și se potrivește pentru orice tip de piele. Bun ca bază pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant. Redă strălucirea și vitalitatea pielii.

Uleiul de jojoba controlează secreţia de sebum la nivelul pielii şi scalpului. Se absoarbe rapid și se potrivește pentru orice tip de piele. Bun ca bază pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant. Redă strălucirea și vitalitatea pielii.

Uleiul de macadamia ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, este nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii cutanate. Este un ulei protector cu o absorbţie rapidă și textură uşoară. Reechilibrează tenul gras şi mixt.

Uleiul de susan întârzie procesul de îmbătrănire a pielii şi protejează împotriva agresiunilor externe. Îmbunătăţeşte hidratarea şi previne acumularea de grăsimi. Ayurveda recunoaşte şi utilizează la scară largă uleiul de susan pentru o serie de tratamente corporale.

Uleiul din seminţe de zmeură previne îmbătrânirea pielii, cicatrizant, antiiflamator, regenerant al pielii afectate de eczeme. Utilizat inclusiv în compoziţii pentru protecţia celulară înainte de expunerea la soare.

Uleiul din semințe de struguri este un ulei ușor, penetrant, nu lasă urme grase, asigură o piele fină satinată. Protejează pielea, menţine hidratarea şi combate formarea ridurilor. Conferă strălucire firelor de păr. Ideal ca ingredient pentru masaje.