Pudră din sevă de Bambus, 10 gr

Introducere

Matifiant pentru creme de ten gras și mixt, remineralizant, refermizant al pielii, conferă atingere mătăsoasă, catifelant. Bază de excepție pentru produse de machiaj.

Etichete

produs natural

Variante disponibile

6424414014547

Comandă

PREŢ
5,50 LEI  TVA inclus

/633-1915-thickbox/pudra-din-bambus.jpg
Imagini
Dă mai departe
INCI

bambusa arundinacea stem powder

flower
descriere şi recomandări

Ingredient pur din sevă de bambus adult, fără niciun adaos, bogat în siliciu vegetal, conferă atingere mătăsoasă, ideal ca bază pudroasă cu acoperire pentru machiaj, activ matifiant și refermizant. Este un igredient indispensabil pentru numeroase aplicaţii: creme pentru ten mixt şi gras, fond de ten, farduri de pleape, ruj de buze, antiperspirante.

Având proprietăți tonice refermizante, își aduce beneficiile inclus în compoziții și tratamentele pentru slăbire sau recuperare după naştere. 

Metoda de obținere: recoltarea sevei din tulpina de bambus din culturi sălbatice, uscare şi micronizare 

Prezentare:

  • pudră albă foarte fină 15-25 microni
  • miros neutru 
  • dispersabilă complet în apă
  • densitate 360 gr/Ltr

Componente principale: excepțional de bogat în siliciu vegetal >70%

 

utilizari

pentru ten pentru corp pentru machiaj creme da

 

Proprietăţi

  • conferă atingere fină, mătăsoasă şi satinată
  • refermizant
  • remineralizant
  • tonic cutanat
  • agent matifiant
  • absoarbe transpiraţia excesivă
  • bază potrivită pentru cosmeticele uscate
  • uniformizant al texturii pentru rujuri de buze

Recomandări

  • creme și compoziții matifiante pentru ten mixt şi gras
  • deodorante şi produse antiperspirante
  • compoziții delicate satinante, catifelante pentru ten sau corp
  • creme remodelante, refermizante
  • compoziții remineralizante pentru ten obosit, tern
  • compoziții exfoliante foarte blânde
  • bază sau activ pentru compoziții de machiaj: pudre inclusiv cele compacte, farduri de pleoape, farduri de obraz, rujuri, mascara, fond de ten pudră sau cremă

 

solubil in apa insolubil in uleiuri dozare
  • PP5 = 1,9 gr
  • PP2 = 0,8 gr
  • TAD = 0,4 gr

 

cosmetice

portocala

  • ca ingredient dispersat în faza apoasă, loțiuni sau amestec pudros, dozaj general: 0.5–10 %
  • în baze sau creme deja preparate, pentru matifiere, catifelare
  • în compoziții remodelante, refermizante
  • în compoziții remineralizante, 
  • în exfoliante extrem de blânde
  • în deodorante și pudre antiperspirante, 
  • ca bază pentru compoziții de machiaj conform rețetei

 

pastrare

Păstrare:

  • în loc uscat (a se evita păstrarea în baie), ferit de lumină și căldură, în pungă închisă ermetic

Date de siguranţă:

  • a nu se utiliza aproape de o sursă de ventilație
  • a nu se inhala
  • uz extern!

 

flower

reţete cosmetice cu pudră din sevă de bambus

 

pregatire

 

Ulei de masaj stimulant circulator și pentru membre reci      
Gel calmant după epilare
cu bambus
     
       

 

VĂ RUGĂM POSTAŢI AICI DOAR RECENZII sau ÎNTREBĂRI LEGATE DE ACEST PRODUS. Alte întrebări vă rugăm să le adresaţi la servicii clienţi sau dep.comercial.

Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga recenzii