Ulei de Avocado BIO, crud, 100 ml

Introducere

Uleiul de avocado Catifelează pielea uscată şi regenerează pielea în curs de îmbătrânire. Delicat cu pielea sensibilă. Penetrează foarte bine pielea, emoilent al ţesuturilor neelastice sau întărite. Util în regenerarea părului deteriorat.

Recomandări
Etichete

produs bio

Variante disponibile

6424414010112

Comandă

PREŢ
19,50 LEI  TVA inclus

/250-1802-thickbox/ulei-de-avocado-bio-coldpress.jpg
Imagini
Dă mai departe
INCI

persea gratissima oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

floare
descriere şi recomandări

Avocado este originar din Mexic. Fructele de avocado mai sunt numite şi pere aligator datorită formei lunguieţe şi a coajei de un verde brut. Cunoscut încă din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole în alimentaţie şi îngrijire în Mexic şi Arizona.

Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este extras din pulpa fructului şi nu din sâmbure, care în acest caz conţine foarte puţine grăsimi.

Uleiul de avocado are o culoare verde apetisantă, o aromă subtilă şi plăcută, este gros şi lasă o peliculă protectoare pe zona aplicării.

Metoda de obţinere: prin procedeu la rece din pulpa fructului frământată şi centrifugată

Zona geografică de provenienţă: Africa de Sud

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid galben-verzui, prezintă aglomerări uşoare, vâscozitate medie, miros crud caracteristic

Componenţi principali: acizi graşi: palmitic, stearic, oleic, linoleic; lecitină, steroli, fitosteroli, carotenoizi, tocoferol, potasiu, vitamina A, B1, B2, B5, D, proteine, minerale

 

utilizari

pentru ten pentru corp pentru par permis in sarcina

Proprietăţi

  • emolient
  • catifelant
  • penetrant
  • regenerant, restructurant
  • cicatrizant
  • hidratarează şi înmoaie pielea
  • atenuează reacţiile inflamatorii
  • reglează permeabilitatea celulară
  • asistent la bronzare
  • hrănitor şi regenerant al părului

Recomandări

  • ten matur, ridat, devitalizat
  • ten uscat sau descuamat
  • îngrijirea gâtului şi decolteului
  • piele sensibilă, fragilă
  • îngrijirea zonei ochilor
  • cicatrici şi mici imperfecţiuni ale pielii
  • vergeturi preventiv şi curativ
  • transportarea mai adâncă în piele a diverselor active cosmetice
  • regenerarea părului uscat, deteriorat, afectat de chimicale
  • prevenirea căderii părului

 

cosmetice

portocala

  • poate fi utilizat ca atare, nediluat pe piele şi păr
  • ca ingredient în compoziţii pentru îngrigirea pielii, protejarea de uscare şi deteriorare, în concentraţie de 20-90%
  • ca ingredient în compoziţii cosmetice dedicate îngrijirii tenului pentru catifelare, hidratare, hrănire în concentraţie de 10-50%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loţiuni şi unguente dedicate îngrijirii şi regenerării ţesutului sensibil şi fin şin jurul ochilor, gât şi decolteu, în concentraţie de 10-50%
  • ca ingredient în prepararea de unguente emoliente pentru ţesuturile lipsite de elasticitate, piele întărită, 10-30%
  • ca ingredient pentru prepararea de uleiuri înainte de plajă
  • ca ingredient în prepararea de măşti pentru regenerarea, hrănirea şi întărirea părului
  • ca ulei de bază în aromaterapie pentru diverse masaje, alături de uleiuri esenţiale alese după preferinţe

 

sinergii sinergii si combinatii
  • combinat cu ulei de măsline pentru pregătirea pielii la expunerea la soare
  • combinat cu ulei de rosa mosqueta şi/sau ulei din germeni de grâu pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor
  • combinat cu ulei de ricin şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru mască de păr uscat
  • combinat cu ulei de cocos, ulei esenţial de cedru atlas şi rozmarin pentru prevenirea căderii părului

 

pastrare

Păstrare:

  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!

 

flower

reţete cosmetice cu ulei de avocado

 

pregatire

 

Serum antirid și fermitate cu squalane Serum tip mască pentru scalp cu probleme Cremă pentru ten normal sau sensibil, argan si alantoina Cremă activă slim-massage cu iederă şi cafeină
Șampon cremă condiționator,
păr uscat sau normal
Cremă protectoare de scutece
cu panthenol
Cremă bogată de corp,
shea + lemongrass
Cremă activă slim-massage
cu iederă şi cafeină
       
Scris de către Textul recenziei
2011-05-30 Resp. .... @Mara B,
Pentru o buna absorbtie recomandam combinarea cu uleiul de susan.
Trebuie sa tineti cont ca nici cu uleiul de cocos nici cu alt ulei vegetal, compozitia finala nu va fi o crema ci un ulei.
Pentru o crema ce se absoarbe rapid in piele (deci cat mai putin grasa) aveti nevoie de o faza apoasa in compozitie. Cititi detalii la ghidul de preparare manuala a cosmeticelor, in special articolul legat de prepararea cremelor si lotiunilor.
2011-05-30 Mara B. Buna ziua,

Pentru o crema de corp care se absoarbe repede in piele se poate combina cu uleiul de cocos (50%-50%)? Multumesc

Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga recenzii