Ulei de Macadamia BIO, virgin, 100 ml

Introducere

Uleiul de macadamia ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, este nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii cutanate. Este un ulei protector cu o absorbţie rapidă și textură uşoară. Reechilibrează tenul gras şi mixt.

Recomandări
Etichete

produs bio virgin

Variante disponibile

6424414010099

Comandă

PREŢ
17,50 LEI  TVA inclus

/245-1807-thickbox/ulei-de-macadamia-bio.jpg
Imagini
Dă mai departe
INCI

macadamia ternifolia seed oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

floare
descriere şi recomandări

Copacul de Macadamia este nativ în Australia şi insula Madagascar, acum este cultivat şi în Indonezia, Hawaii, Noua Zeelandă. Nucile au o aromă desebită şi sunt consumate ca atare sau sunt incluse în diverse preparate culinare. Industria cosmetică a recunoscut proprietăţile benefice ale uleiului de macadamia şi a început să dezvolte produse pentru îngrijirea pielii şi a părului incluzându-l în lista de ingrediente.

Uleiul extras din nucile de macadamia este o bogată sursă de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbţie rapidă şi este util pentru vindecarea leziunilor, a zgârieturilor şi a diverselor iritaţii. Este un ulei blând, hrănitor, calmant şi un bun protector celular.

Metoda de obţinere: prin presarea la rece a nucilor de macadamia

Zona geografică de provenienţă: Australia

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid clar gălbui, textură uşoară, miros caracteristic fin

 

SPECIFICAŢII conform buletinului de analiză pentru LOT: VE4173

  • gravitate specifică 0,913
  • indice refractiv 1,468
  • valoare de saponificare 194
  • acid palmitic 8,42%
  • acid palmitoleic 20,14%
  • acid stearic 3,37%
  • acid oleic 58,10%
  • acid linoleic 1,81%
  • acid arahidic 2,70%
  • acid eicosenoic 2,55%
  • acid behenic 0,78%

 

utilizari pentru ten pentru par pentru corp permis in sarcina

Proprietăţi

  • regenerant
  • emolient
  • hrănitor
  • penetrant, nu lasă urme grase
  • reechilibrant al tenul gras şi mixt
  • catifelant, conferă fineţe pielii
  • drenant
  • circulator
  • uşor filtru solar
  • protector capilar
  • protector cutanat

Recomandări

  • ten mixt, gras
  • pielea îmbătrânită şi uscată
  • atenuarea cicatricelor
  • vergeturi preventiv
  • demachiant
  • cuperoză şi probleme circulatorii
  • piele iritată, cicatrici
  • piele fragilă, agresată, sensibilă
  • ca bază de masaj
  • prepararea compoziţiilor solare
  • protector pentru păr faţă de agresiunile externe
  • păr colorat
  • şampoane şi măşti capilare

 

cosmetice

portocala

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat sau inclus în compoziţii cosmetice
  • ca ingredient în balsamuri şi uleiuri pentru prevenirea vergeturilor
  • pentru formularea cremelor fluide, nongrase pentru ten gras şi mixt
  • pentru prepararea de uleiuri seci şi purtătoare de principii active pentru absorbţie facilă
  • ca ingredient în balsamuri de buze
  • ca ingredient în măşti capilare pentru păr colorat
  • ca ingredient în formularea de şampoane
  • ca ingredient pentru demachiante sau produse de machiaj, fonduri de ten

 

sinergii sinergii si combinatii
  • cu ulei de rosa mosqueta şi germeni de grâu pentru vergeturi preventiv
  • cu ulei esenţial de muşeţel pentru îngrijirea părului blond
  • cu ulei esenţial de cistus pentru rozacee
  • cu ulei de tamanu şi chiparos pentru efect circulator
  • cu ulei de gălbenele şi ulei de ricin pentru îngrijirea unghiilor
  • cu unt de shea pentru unguente bogate, hidratante ale pielii uscate

 

pastrare

Păstrare:

  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!

 

flower

reţete cosmetice cu ulei de macadamia

 

pregatire

 

Cremă pentru vergeturi preventiv, cu unt de shea şi ulei din germeni de grâu Ulei de masaj stimulant circulator și pentru membre reci Balsam protector pentru mâini lucrătoare cu shea şi lavandă Cremă pentru vergeturi curativ, mango + rosa mosqueta
Cremă pentru vergeturi preventiv,
cu unt de shea şi ulei din germeni de grâu
Ulei de masaj stimulant circulator
și pentru membre reci
Balsam protector pentru mâini
lucrătoare cu shea şi lavandă
Cremă pentru vergeturi curativ,
mango + rosa mosqueta
       
Ulei pentru unghii și cuticule cu ulei de ricin şi lămâie verde Ulei pentru masaj stimulant, afrodisiac Lotiune ten gras  
Ulei pentru unghii și cuticule cu
ulei de ricin şi lămâie verde
Ulei pentru masaj stimulant, afrodisiac Loţiune matifiantă pentru tenul
mixt sau gras
 
       
Scris de către Textul recenziei
2011-10-07 Monica .... Foarte bun acest ulei!
2010-06-17 Resp. .... Aplicat pe pielea umeda se absoarbe mai repede, si confera un plus de hidratare.
Aplicat pe pielea uscata se poate masa mai mult timp pana se absoarbe.
2010-05-22 Irina .... este bine de folosit pe piele umeda sau uscata? multumesc!
2010-05-22 Maura bohanita .... Un produs excelent. Il folosesc ca demachiant, foarte bun pentru un ten mixt asa cum se precizeaza in descriere.

Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga recenzii