Ulei de Trandafir Rosa Mosqueta BIO, virgin, 50 ml

Introducere

Uleiul de rosa mosqueta este un adevărat elixir al pielii, este regenerator de ţesut, îmbunătăţeşte elasticitatea pielii, previne îmbătrânirea prematură. Renumit pentru atenuarea cicatricilor.

Recomandări
Etichete

produs bio virgin

Variante disponibile

6424414010051

Comandă

PREŢ
29,50 LEI  TVA inclus

/241-1594-thickbox/ulei-de-trandafiri-mosqueta-bio.jpg
Imagini
Dă mai departe
INCI

rosa moschata seed oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

floare
descriere şi recomandări

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta aparţine familiei rosaceelor, fiind foarte asemănător cu măceşul nostru, creşte însă în Anzi, Chile şi Brazilia. Are tulpină spinoasă şi flori clolorate în roz. După ofolirea şi căderea florilor rămân fructele (măceşe) de culoare roşie, în interiorul cărora se găsesc numeroasele seminţe.

Este considerat un ulei ”uscat” întrucât se absoarbe rapid în piele şi nu lasă urme grase. Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pe scară largă datorită capacităţii de ameliorare şi reparare a cicatricilor provenite din diverse surse, de la acnee până la operaţii chirurgicale. Continua aplicare a acestui ulei stimulează procesul natural de regenerare a pielii.

Sinonime: rosa moschata, rosehip oil, rosa affinis rubiginosa, ulei de măceşe

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţele fructului

Zona geografică de provenienţă: Brazilia

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid clar, culoare portocaliu închis, vâscozitate medie, miros fin caracetristic

Componenţi principali: acizi graşi esenţiali: oleic, linoleic, linolenic, omega-7, retinol, vitamina E, vitamina K, squalane

SPECIFICAŢII conform buletinului de analiză pentru LOT: VE4180

  • gravitate specifică 0,927
  • indice refractiv 1,479
  • valoare de saponificare 191
  • acid palmitic 3,59%
  • acid stearic 1,83%
  • acid oleic 15,28%
  • acid linoleic 45,27%
  • acid linolenic 32,40%
  • SPECIFICAŢII conform buletinului de analiză pentru LOT: VE

  • gravitate specifică 0,927
  • indice refractiv 1,479
  • valoare de saponificare 191
  • acid palmitic 3,59%
  • acid stearic 1,83%
  • acid oleic 15,28%
  • acid linoleic 45,27%
  • acid linolenic 32,40%
  •  

    utilizari

    pentru ten pentru corp permis in sarcina

     

    Proprietăţi

    • regenerant
    • cicatrizant excepţional
    • penetrant, nu lasă urme grase
    • stimulant al producţiei de colagen şi elastină
    • împiedică devitalizarea pielii
    • atenuează petele pigmentare
    • menţine elasticitatea pielii
    • stimulează refacerea epidermei
    • promovează regenerarea

    Recomandări

    • piele matură, devitalizată
    • piele lipsită de elasticitate
    • cuperoză
    • ingredient de bază pentru serumuri antiage
    • netezirea ridurilor
    • ameliorarea semnelor de expresie
    • ameliorarea cearcănelor
    • întreţinerea zilnică a tenului de orice tip
    • prevenirea şi ameliorarea vergeturilor
    • ameliorarea cicatricilor inestetice mai vechi sau mai noi
    • daune UV de la supraexpunerea la soare

     

    produsele naturale folosite in cosmetica

    folosire in cosmetica

    • aplicat pe piele ca atare, nediluat; pentru facilitarea absorbţiei se recomandă aplicarea pe tenul proaspăt igienizat, uşor umed
    • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice destinate îngrijirii tenului de orice tip
    • încorporat într-o cremă, loţiune, ulei facial sau de ulei de masaj facial, alături de diverse ingrediente cosmetice specifice
    • ca ingredient în măşti cosmetice de întinerire sau regenerare, stimulare şi elasticizare a pielii

     

    sinergii sinergii si combinatii
    • combinat cu ulei esenţial de cistus şi lavandă pentru cicatrici şi regenerare
    • combinat cu ulei esenţial din lemn de trandafir şi geraniu pentru regenerare şi antiage
    • combinat cu ulei esenţial de neroli pentru pielea uscată, deshidratată
    • alături de ulei din germeni de grâu şi ulei esenţial de mandarine pentru vergeturi
    • împreună cu ulei de borago şi squalane ca ulei antiage

     

    pastrarea ingredientelor cosmetice

    Păstrare:

    • fiind un ulei sensibil la oxidare se păstrează de preferinţă sub 19°C, după deschidere la frigider, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original şi se recomandă utilizarea în termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de 0,5% antioxidant vitamina E contribuie la păstrarea prospeţimii. Acest ulei nu se va încălzi în cadrul preparării emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E în cazul în care se introduce în procesul de emulsificare după încălzirea fazei uleioase, conform reţetei.

    Date de siguranţă:

    • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
    • uz extern!

     

    flower

    reţete cosmetice rosa mosqueta

     

    pregatirea pentru prepararea compozitiilor cosmetice

     

    Serum anticuperotic tamanu + mușețel Ulei antirid pentru ten uscat, cânepă + morcov Cremă de gomaj pentru ten uscat cu unt de shea şi rosa mosqueta Serum de fermitate, antirid cu squalane
    Serum anticuperozic tamanu + mușețel Ulei antirid pentru ten uscat,
    cânepă + morcov
    Cremă exfoliantă pentru ten uscat
    cu unt de shea şi rosa mosqueta
    Serum de fermitate, antirid cu squalane
           
    Cremă pentru vergeturi curativ, mango + rosa mosqueta Ulei complex activ pentru masaj facial Crema de gomaj pentru ten uscat cu Hibiscus si Geraniu Loţiune intens hidratantă pentru ten sensibil
    Cremă pentru vergeturi curativ,
    mango + rosa mosqueta
    Ulei complex activ pentru masaj facial Crema exfoliantă pentru ten uscat
    cu Hibiscus si Geraniu
    Cremă intens hidratantă pentru
    ten sensibil
           
    Scris de către Textul recenziei
    2011-09-15 Resp. .... @Irina,
    Doar peste vreo 2 săptămâni ne soseşte lotul proaspăt din noua recoltă.
    2011-09-14 Irina .... Buna ziua, am o intrebare, puteti preconiza cand veti avea produsul pe stoc iar? Va multumesc din suflet!
    2011-03-04 Resp. .... Va fi disponibil pe la jumătatea lunii martie, sperăm chiar ceva mai repede. Ne cerem scuze pentru inconvenient
    2011-03-03 Dana .... Pe cand estimati ca o sa aveti in stoc Uleiul de Trandafir Rosa Mosqueta BIO, presat la rece, 50 ml ?
    2011-02-13 Maria .... Imi puteti spune va rog cand veti primi acest produs in stoc? Multumesc!
    2010-06-14 Resp. .... @Irina,

    Bine ca ati sesizat inadvertenta. S-a strecurat o greseala la aliniatul "Atentie" si anume informatia se referea la uleiul de macese (rosa canina) care este cu totul alt produs.
    Ne cerem scuze, si corectam imediat.
    2010-06-14 Irina .... Buna ziua

    La sectiunea "Utilizare" scrieti ca acest ulei poate fi folosit nediluat pe piele, chiar si pe pielea sensibila. Mai jos atentionati ca nu este recomandat nediluat pentru utilizarea pe acnee (dar o piele cu acnee este implicit sensibila). Va rog, lamuriti-ma.
    Multumesc.

    Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga recenzii