Vitamina E, tocoferol uz cosmetic, 10 ml

Introducere

Vitamina E este un reputat antioxidant şi protector celular, activ antiîmbătrânire, netezește și repară pielea, este elasticizant. Un adaos de vitamina E în uleiuri sau creme previne râncezirea.

Recomandări
Variante disponibile

6424414010273

Comandă

PREŢ
14,50 LEI  TVA inclus

/227-1551-thickbox/vitamina-e-cosmetica-tocoferol.jpg
Dă mai departe
INCI

tocopherol

flower
descriere şi recomandări

Tocoferolul, sau vitamina E este esențială pentru sănătatea pielii. Ca aplicaţie cosmetică este interesantă în special pentru îngrijirea pielii uscate sau mature.

Este prezentă în segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant.

 

PREZENTARE: lichid clar, vâscozitate ridicată, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic
se livrează însoţit de o seringă pentru facilitarea dozării

utilizari

pentru corp pentru ten pentru par recomandat în sarcină potrivit pentru copii 

 

Proprietăţi

  • antioxidant
  • antiîmbătrânire
  • elasticizant
  • calmant şi antiinflamator
  • stabilizant de uleiuri şi grăsimi în compoziţii (previne râncezirea)
  • epitelizant
  • regenerant cutanat
  • previne îmbătrânirea celulelor
  • acționează pozitiv asupra circulației sanguine periferice
  • fortifică țesutul conjunctiv

Recomandări

  • toate tipurile de produse pentru îngrijirea pielii
  • accelerarea vindecării arsurilor, eczemelor și a altor probleme ale pielii
  • rol benefic in tratarea acneei, psoriazisului
  • produse de îngrijire după expunerea solară
  • produse de machiaj
  • tratamente pentru păr
  • ridică concetraţia de permeabilitate la nivelul straturilor pielii
  • protejează de daunele generate de radicalii liberi şi razele UV
  • promovează epitelizarea şi activitatea enzimelor proprii ale pielii
  • menţine integritatea ţesuturilor

pentru creme insolubil in apa solubil in uleiuri

produsele naturale folosite in cosmetica

folosire in cosmetica

  • 0.5 - 2.5% încorporat compoziţii pentru piele
  • 0.1 - 0.5% pentru conservarea uleiurilor sau a compoziţiilor exclusiv uleioase, ca antioxidant
  • inclus în creme şi uleiuri antiage
  • inclus în compoziţii dedicate îngrijirii pielii uscate, deshidratate
  • în compoziţii elasticizante şi hidratante
  • în unguente şi balsamuri reparatoare
  • în compoziţii cu aplicare după expunerea pielii la soare
  • în uleiuri şi loţiuni de plajă ca protector celular şi antioxidant

 

Unele uleiuri vegetale sunt sensibile la oxidare, pentru prelungirea valabilităţii acestora este recomandat un adaos de 0,3-0,5% vitamina E. Detalii privind râncezirea uleiurilor vegetale găsiţi în acest articol

 

pastrarea ingredientelor cosmetice

Păstrare:

  • închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!
Scris de către Textul recenziei
2011-11-24 Resp. .... @Marina,
cele două uleiuri esenţiale menţionate su proprietăţi fungicide şi bactericide, dar nu protejează uleiurile vegetale de râncezire.
2011-11-24 MARINA .... Pentru uleiuri vegetale, pot folosi pe post de conservant ulei esenţial de tea trea sau rozmarin, în loc de vitamina E?
2011-08-24 Resp. .... @Alina,
Produsul este însoţit de o pipetă gradată, astfel puteţi să-l dozaţi nu doar prin picături ci în mililitri.
1 ml = cca.30 picături
2011-08-24 Alina .... cum pot adauga 10 picaturi din vitamina E la o reteta? produsul e foarte vascos si nu curge cu picaturi. astfel, pun prea mult sau prea putin. va rog sa ne indicati o alta modalitate de dozare.
2010-11-29 Resp. .... @Bucur F.
Noi întotdeauna căutăm să aducem versiunile cele mai apropiate de natură, pentru vitamina E deocamdată această variantă este disponibilă.
Acum suntem în curs de diversificare masivă a ofertei noastre, astfel este posibil să putem identifica noi surse de aprovizionare și pentru vitamina E.
2010-11-27 Bucur .... Si in cazul acesta nu puteti gasi vitamina E obtinuta complet prin metode nesintetice? sau nu exista?

Am citit undeva ca acest lucru are mare impact asupra vitaminei in sine. Doar va intreb,pt ca mi-as dori sa cumpar cea mai buna vitamina E
2010-11-12 Resp. .... @Doina,
Întrebarea Dv. este justificată. Conform specificaţiilor date de producător sursa este naturală, procedura de obţinere este prin sinteză.
2010-11-11 Doina .... In titlu, precizati ca vitamina este din surse naturale. Totusi, o simpla cautare pe internet ne lamureste ca forma dl-a-tocopherol este denumirea pentru forma sintetica a vitaminei E, avand dl in fata si nu d. Cum se explica aceasta? Cu stima, Doina.

Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga recenzii