Ulei de Caise BIO, virgin, 50 ml

Introducere

Uleiul de caise este un ulei penetrant excepțional, iluminează şi satinează pielea. Potrivit pentru orice tip de piele, reprezintă o bună bază pentru masaj facial, pentru purtarea adâncă în piele a principiilor active şi a uleiurilor esenţiale.

Recomandări
Etichete

produs bio virgin

Variante disponibile

6424414010792

Comandă

PREŢ
14,50 LEI  TVA inclus

/142-1588-thickbox/ulei-din-samburi-de-caise-bio.jpg
Dă mai departe
INCI

prunus armeniaca kernel oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

floare
descriere şi recomandări

Caisul este un pom fructifer foarte răspândit şi cunoscut în întreaga lume. Aparţine familiei rosaceelor, genul Prunus, este un arbore relativ mic, cu înălţimea de 8-12 metri. Florile rozalii încântă primăvara cu mirosul lor îmbietor. A fost cunoscut în Armenia (de unde şi denumirea botanică) de sute de ani şi a fost cultivat atât de mult timp acolo încât de multe ori este considerat a fi nativ acolo, alte surse menţionează originea în China.

Uleiul extras are consistenţa uşoară, similar cu uleiul de migdale ca proprietăţi şi este un ingredient universal ideal a fi inclus în cele mai multe tipuri de produse cosmetice. Nu lasă urme grase, este bine absorbit de piele, nu lasă tenul lucios.

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Metoda de obţinere: prin presare la rece a sâmburilor din fructele coapte

Zona geografică de provenienţă: Spania

Prezentare: lichid clar gălbui, vâscozitate redusă, miros uşor caracteristic

 

utilizari

pentru ten pentru corp potrivit pentru copii permis in sarcina

Proprietăţi

  • iluminator şi satinant
  • emolient
  • hrănitor
  • delicat
  • penetrant
  • protector împotriva deshidratării
  • consolidează filmul hidrolipidic

Recomandări

  • toate tipurile de ten în special cel tern, obosit
  • îngrijirea pielii sensibile
  • masaj facial
  • piele lipsită de strălucire şi vitalitate
  • demachiere
  • ca bază pentru ulei de masaj
  • îngrijirea gâtului şi decolteului
  • îngrijirea zonei ochilor

 

cosmetice

portocala

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice pentru uleiuri faciale, masaj şi gomaj facial
  • ca ingredient în prepararea uleiurilor de masaj împreună cu alte ingrediente cosmetice specifice
  • nediluat sau ca ingredient în compoziţii pentru îngrijirea gâtului şi decolteului
  • ca ingredient în uleiuri înainte şi după bronzare
  • ca ingredient în serumuri pentru contur ochi

 

sinergii sinergii si combinatii
  • combinat cu ulei de primulă şi ulei esenţial de muşeţel roman mayam pentru compoziţii de îngrijire a pielii sensibile
  • combinat cu ulei de morcovi şi gălbenele sau măsline pentru pregătirea pielii la expunerea solară
  • combinat cu unt de cacao sau unt de shea pentru îngrijirea pielii foarte uscate
  • alături de uleiul de avocado pentru îngrijirea zonei ochilor

 

pastrare

Păstrare:

  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • uz extern!

 

flower

reţete cosmetice cu ulei din sâmburi de caise

 

pregatire

 

Serum antirid și fermitate cu squalane Loţiune de corp catifelantă cu nalbă, squalane şi parfumant de liliac alb Ulei purifiant pentru orice tip de ten, chimen + frankincense Ulei antirid pentru ten normal, rodie + petitgrain
Cremă contur de ochi cu Lăptişor
de matcă şi Flori de Portocal
Loţiune de corp catifelantă cu nalbă
squalane şi parfumant de liliac alb
Ulei purifiant pentru orice tip de ten
chimen + frankincense
Ulei antirid pentru ten normal, rodie
+ petitgrain
       
Ulei pentru unghii şi cuticule, ricin + lămâie verde Ulei complex activ pentru masaj facial  
Ulei pentru unghii şi cuticule, ricin
+ lămâie verde
Cremă de masaj circulator, anticelulitic Ulei complex activ pentru masaj facial
       
Scris de către Textul recenziei
2010-05-22 Cristina elena .... mi am luat din turcia un ulei din caise foarte placut si foarte bine mirosea o zi intreaga ca as dori sa mai pot sa il procur.gindindu ma ca fiind clienta d voastra poate ma puteti ajuta.eu oricum am sa il incerc si pe acesta si sper sa ma ajutati.multumesc,oricum sinteti tari in produse. am incredere in voi



RASPUNS: Multumim pentru aprecieri si incredere. Referitor la uleiul de Caise, acesta la fel ca majoritatea uleiurilor de baza, nu are miros parfumant, ori este neutru, ori miroase a oleaginoase. Ceea ce ati cumparat Dv.din Turcia ori nu era ulei de Caise natural, ori continea adaos parfumat (chimic sau natural). Proprietatile benefice ale uleiului de Caise pot fi suplimentate cu un ulei esential sau o combinatie de uleiuri esentiale dupa preferinte.

Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga recenzii